Inoxia Design Invest - Scari, balustrade, copertine si porti din inox, Bucuresti

Balustrade Inox cu Traverse

Traversa este bara de inox orizontala sau verticala. Traversele din inox pot avea o dimensiune intre 12-20 mm si o grosime a tevii intre 1-1,5 mm.

Balustrade inox cu traverse se confectioneaza din:– Mana curenta: este bara din inox pe care se pune mana si are o dimensiune intre 30-60 mm cu o grosimea a tevii intre 1-1,5mm.– Montant: este piciorul de sustinere din inox cu o dimensiune intre 30-50 mm si cu o grosime intre 1-1,5mm.

Balustrade inox cu 2 traverseBalustradele de inox cu 2 traverse se confectioneaza din: mana curenta, montanti si doua taverse ce pot fi dispuse la distante egale sau inegale, in functie de particularitatile fiecarei lucrari in parte si preferintele specifice ale clientului.

Balustrade inox cu 3 traverseBalustradele de inox cu 3 traverse sunt cele mai solicitate avand in vedere ca asigura o protectie pentru cei care au copii. Distanta intre traversele de inox este de 25cm.

Balustrade inox cu 4 traverseBalustradele de inox cu 4 traverse sunt foarte utile si recomandate pentru familiile cu copii mici deoarece dimensiunile intre traversele de inox sunt de 15cm

Galerie foto
  • ...