Instalator Bucuresti 24/7 - Reparatii sanitare si termice

Desfundare wc

Servicii profesionale pentru desfundare wc si chiar si la orice ora!

Nu e o situatie prea placuta cand wc-ul vi se infunda, devinind o situatie stresanta, cautand desfundare wc..

Wc-ul se poate infunda din diverse motive cum ar fi: Aruncarea servetelelor umede, aruncarea mancarii stricate, accesul lucrurilor ce tin de igiena personala intima cat si a deodorantelor pentru reimprospatarea toaletei. Trebuie sa fim atenti in ce scop folosim wc-ul.

Urgente de zi si de noapte, probleme rezolvate.

0726.001.233De ce ar aparea problema wc-ului infundat?

 

Atunci cand va aflati intr-un imobil mai vechi unde instalatiile nu mai prezinta garantie tehnica. Firma care a executat lucrarile de canalizare nu a fost tocmai printre cele mai bune. Administratia nu prea se ocupa de situatie, rezolvandu-si problemele comune.

La noile imobile de locuinte sau cele construite de mai multi ani, apare o noua problema.

Incepe sa ne refuleze wc-ul sau sifonul din pardoseala sau sa infunda toaleta din ce in ce mai des.

De cele mai multe ori se infunda din cauza canalizarii si nici nu vi se mai scurge apa din cada, lavoar sau chiuveta, intrebandu-va de ce. Astfel de situatii le putem rezolva prin a cere un instalator priceput tehnic in rezolvarea problemelor cu wc-ul sau canalizarile aparent comune.

Desfundam eficient wc-ul, cu liniste si curatenie in urma!

 

Noi am gasit solutia perfecta in aceasta problema, punandu-va la dispozitie servicii desfundare wc, desfundare canalizare Bucuresti cu instalatori ce se ocupa doar cu desfundare wc si desfundare tevi la orice ora. lterior modificari ale instalatiilor de canalizare in asa fel incat sa nu mai fie nevoie de desfundare canalizare sau sa cautati un instalator Bucuresti pentru alte remedieri si probleme.

Atentie la ce se arunca in wc.

– Nu va recomandam sa aruncati pe tevi de canalizare bicarbonat de sodiu.

Diverse prafuri si granule promotionale ce le vedem la tv sau prin diverse ziare pentru desfundarea tevilor.

Acestea sunt promovate prin marketing special pentru a fi consumate dar nu ne rezolva problema ci din potriva, complicam situatia.

Putem provoca probleme mari prin depunerea si pietrificarea acelor granule pe tevile de canalizare acolo unde nu este sufienta panta tehnica.

Nu recomandam aruncarea servetelelor umede, resturi de mancare, resturi de cafea sau lucruri intime in wc. Acestea pot indopa diametrul tevilor pe unde se face drenajul apei uzate. Daca aceasta situatie apare, fie intamplator sau in necunostinta de cauza, va recomandam sa sunati un instalator specialist in desfundari canalizari de la Instalator Bucuresti sa va rezolve problema.

Suntem prezenti non-stop!

 

Va punem la dispozitie unul sau doi sau mai multi instalatori (de cati este nevoie) pentru efectuare servicii desfundare canalizare.

Servicii desfundare wc cu scule profesionale si serpi de diverse lungimi (manuali si electrici).

Desfundare wc la orice ora in sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 al judetului Bucuresti cat si cartierele si satele judetului Ilfov.

Desfundare tevi de scurgere ape uzate cat si pompe de colectare, chiar si vidanje daca este nevoie.

Sunati un specialist instalator in rezolvarea problemelor!

 desfundare cada, desfundare canalizare, desfundare chiuveta, desfundare sifon pardoseala, desfundare tevi, desfundare wc, desfundat chiuveta, desfundat tevi, servicii desfundare canalizare

Galerie foto
  • ...