Instal Profi San - Reparatii sanitare Bucuresti

Reparatii sanitare

Nevoile fiecarui client sunt foarte importante pentru noi si tratam cu seriozitate maxima toate lucrarile. Prioritatea noastra principala este aceea de a oferi clientilor nostri lucrari de instalatii sanitare de calitate, utilizand produse de la furnizori cu renume. Instalatorii nostri sunt calificati, profesionisti si cu simtul raspunderii.

Pentru asociatiile de proprietari, lucram cu ingineri in instalatii iar executarea lucrarilor se face cu personal calificat, cu experienta vasta in domeniu.

Interventiile pentru persoane fizice se fac prompt si in conditii optime pret/calitate. In cazul in care ati cumparat un apartament nou sau vreti sa il modernizati pe cel existent, cu siguranta aveti nevoie de cineva sa va execute lucrarile de instalatii sanitare. Noi va putem pune la dispozitie servicii complete pentru inlocuirea obiectelor sanitare, inlocuirea tevilor, inlocuirea sau monatrea de apometre, de sifoane de pardoseala precum si montarea masinii de spalat vase sau rufe.
Colaboram cu furnizori de renume in distributia materialelor pentru lucrari de instalatii sanitare. Garantia oferita manoperei este de 24 de luni, societatea noastra fiind asigurata in cazul producerii de evenimente neplacute produse in perioada de garantie.

Pentru societati comerciale, echipele noastre de instalatori sunt pregatite sa intervina in orice moment, in maxim 2 ore din momentul solicitarii, pentru a remedia problemele aparute. Tot pentru firme, acordam si abonamente si contracte de mentenanta, in conditii de pret foarte avantajoase.
 

Galerie foto
  • ...