International Dynamic Sped - Transport intern si international de marfa, Bucuresti

Transport rutier

Solutiile de TRANSPORT RUTIER marfa, se efectueaza in regim auto de camion complet dar si grupaj de marfa pe camioane specializate pentru orice tip de produs.

 

Mijloacele de transport oferite se adapteaza nevoilor clientilor nostri pentru transporturi interne sau internationale atat la export cat si la import: camioane 20 -22tone, camioane cu prelata (avand volum si dimensiuni multiple), camion cu remorca, semiremorca, camion jumbo, cisterna, agabaritic, platform speciala pentru transportul de autoturisme, transport frigorific, izoterme, dube , semiremorci prelate.

 

Pentru transport marfuri in cantitati reduse (paleti, cutii, baloti, etc), la cerere, putem realiza grupaje de marfuri pentru camioane sau microbuze care pot prelua in mod operativ marfa pentru diferite trasee rutiere din Romania dar si din majoritatea statelor europene.

 

Aceasta modalitate de transport international este avantajoasa atat pentru transportatori cit si pentru clientii nostri.

 

INTERNATIONAL DYNAMIC SPED va ofera solutii si tarife de transport agabaritic pentru marfuri cu gabarit depasit.

Pentru astfel de marfuri ce depasesc greutatea, si/sau una din dimensiunile (lungime, latime, inaltime) normale autorizate pentru trafic, organizam expeditia atat la exportul din Romania dar si la import.

 

INTERNATIONAL DYNAMIC SPED organizeaza, la cerere, transporturi speciale, de marfuri in varianta auto, dar si containerizat (in modurile prezentate auto sau maritim). Transporturile de marfuri periculoase necesita o atentie deosebita la ambalarea marfii in vederea respectarii legislatiei in vigoare si pentru a nu crea incidente ulterioare pe ruta de transport.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0752409390; 0755018019; 0754331552
Strada Frumusani, Nr.4, Sector 4, Bucuresti
Distribuie