iTransportMoloz.ro - Transport si debarasare moloz si mobila veche, Bucuresti

Car Moloz

Acest serviciu este creat special pentru dumneavoastra,pentru a scapa rapid de moloz.Noi il transportam pentru dumneavoastra la cele mai mici preturi.Va putem scapa de moloz vrac,mobila veche,ferestre vechi tocarie,electrocasnice vechi sau uzate si multe altele.

Personalul pentru incarcarea molozului este asigurat de catre noi,fara vreun cost suplimentar.Pentru transport,folosim masini de 3,5 tone,cu greutatea suportata de 2 tone si volum de 10 metri cubi(in functie de vehiculul repartizat).

Serviciul de colectare moloz reprezinta ridicarea molozului direct de la locuinta dumneavoastra si transportul acestuia pana la masinile noastre.Pentru molozul ce se ambaleaza in saci de rafie,este obligatoriu ca acestia sa fie incarcati jumatate,cu o greutate maxima de 40kg.Acest serviciu este potrivit si recomandat pentru locatiile(lucrari apartament,spatii comerciale) unde nu se poate face accesul cu masina pentru ridicarea molozului vrac.

Apelati cu incredere la serviciile noastre de transport moloz! Noi va oferim preturi accesibile,raza de acoperire mare(Bucuresti-toate sectoarele + Ilfov) dar si cele mai calitative servicii si eficienta!

Politica noastra asigura interventia rapida in orice locatie din orice sector din Bucuresti,inclusiv Ilfov,dispunand de mai multe vehicule speciale pentru transportul molozului.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0765048996
Prelungirea Ferentari, Nr. 104A, Sector 5, Bucuresti
Distribuie