Ivakinetic, Cabinet Recuperare Medicala sector 1

masaj

MASAJUL  este un procedeu medical de stimulare şi destindere a muşchilor şi de activare a circulaţiei sângelui, realizat cu ajutorul mâinilor sau cu aparate speciale.

Vă oferim următoarele tipuri de masaj: terapeutic, de relaxare şi anticelulitic. Masajul este realizat de maseuri competenţi, calificaţi în tehnicile de masaj.

1. Masajul terapeutic se realizează pe o zonă tensionată în scopul de a ameliora simptomele apărute. Masajul terapeutic aduce beneficii considerabile în afecţiuni precum hernia de disc, discopatia şi spondiloza cervicală, artroza, tendinita etc. De asemenea, stimulează circulaţia sângelui, are efect antialgic, îmbunătăţeşte mobilitatea articulară şi metabolismul local.

 

2. Masajul de relaxare - scopul acestui tip de masaj este acela de a reface echilibrul organismului. El îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi limfei, ajută la detensionarea muşchilor contractaţi, îi stimulează pe cei slăbiţi şi echilibrează sistemul nervos, calmându-l şi stimulându-l.

 

3. Masajul anticelulitic - se adresează ţesutului conjunctiv şi se realizează în profunzime, vizând îndepărtarea stratului adipos. Masajul anticelulitic stimulează elasticitatea, netezirea şi îndreptarea pielii şi activează circulaţia sângelui.

Galerie foto
  • ...