Ivan Andreea - cursuri croitorie si design vestimentar Bucuresti

Fa-ti o rochie pe Masurile Tale!

Fa-ti O Rochie Pe Masurile Tale!
Descopera cea mai rapida metoda de a învata sa faci tipare de rochie la doar 120 lei.
Un curs destinat celor care le place sa învete în timp ce lucreaza

De ce acest curs pentru tipare de rochie
Ma numesc Andreea Ivan si sunt designer vestimentar.

Am ajuns sa invat croitoria la nivelul unui expert dupa un drum lung si cu multe provocari, dupa ce am terminat scoala de design vestimentar pentru ca nu aveam pe nimeni sa imi arate cum ar trebui croite hainele faceam greseli si trebuia sa reincep de la inceput tot ce construiam, asta a insemnat ore intregi de lucru, de materiale consumate si de testari peste testari. Daca nu as fi avut pasiune pentru acest domeniu as fi renuntat demult.


Acest parcurs m-a ajutat in cele din urma sa ajung designerul vestimentar la care am visat si totusi o intrebare era mereu in mintea mea: cum as putea sa fac acest proces sa fie facut mai repede, mai simplu si usor de inteles de catre oricine care ar vrea sa invete croitorie si sa faca tipare de orice fel.


Dupa luni de cercetare, planificare si organizare  am pus cap la cap toate informatiile obtinute din scoala de design vestimentar cat si din experienta mea personala si am construit acest curs  explicat intr-un mod simplu si usor de inteles, despre cum sa faci tipare de rochie.


Multi dintre cei 3647 de cursantii care au urmat cursurile mele spun despre mine ca sunt unul dintee putini  designeri vestimentari din România care reuseste sa simplifice procesul tehnologic al croitoriei, si ca tutorialele si lectiile de video online, sunt bine structurate, usor de parcurs si aplicat. Aceste pareri imi aduc foarte multa bucurie si imi da motivatia necesara sa contribui si mai mult, iar in fiecare luna caut sa adaug ceva nou de care vor beneficia toti cei care deja au acces la curs pana acum. Asa ca in timp acest curs va avea o valoare cu mult peste cea pe care o consider in acest moment.

 


Te asigur ca nu ai nevoie de cursuri de croitorie complexe, cu un pic de rabdare, in timpul cel mai scurt posibil, vei reusi sa iti creezi singura orice rochie iti doresti si nu-ti vei mai face niciodata griji în privinta hainelor. Cu ajutorul meu, înveti sa-ti faci haine potrivite si sa te simti bine în propria piele. Îti sunt alaturi ori de câte ori ai nevoie cu tot felul de sfaturi si idei din propria mea experienta.
 
 
Cu o investitie de doar  120  lei...

Poti începe sa înveti o meserie ce-ti poate aduce mari satisfactii personale sau chiar se poate transforma într-o afacere.

Galerie foto
  • ...