Izolatii Bucuresti

Hidroizolare

Hidroizolarea impiedica sau reduce infiltrarea sau orice alta actiune a apei asupra unei constructii reprezentand un sistem revolutionar prin care diferite suprafete sunt etansate si sigilate cu ajutorul unor echipamente performante care asigura o aplicabilitate simpla si rapida. 

Spuma poliuretanica cu un continut de celula inchisa mai mare de 96% asigura hidroizolatie la grosimi mai mari de 4,5cm la aplicari pe suprafete orizontale, insa expusa la soare devine casanta, incepe sa se sfaramiteze tocmai de aceeea, poliureea, o membrana subtire si foarte rezistenta, asigura hidroizolatie imbatabila si deserveste ca strat de protectie fizica si impotriva razelor U.V.

Poliureea este un elastomer, care se obtine prin reactia de policondensare a izocianatilor si a aminelor. In timpul reactiei trebuie sa fie pastrate proportiile adecvate ale reactantilor si temperatura sa fie corespunzatoare. Rezultatul este un strat de elastomer durabil si de incredere care este rezistent la conditiile meteorologice dificile.
Membrana de poliuree trebuie aplicata pe o suprafata uscata si degresata. Acest proces se efectueaza prin pulverizare Procesul de creere a shell-ului nu este complicat si este relativ rapid.

Un lucru important si bine de stiut este faptul ca atat stratul de spuma cat si cel poliureea trebuie sa fie aplicate in aceeasi zi.
Aplicarea are loc doar pe suprafete uscate, prin pulverizare, la temperaturi peste 5 grade Celsius si cu o viteza a vantului calma.

Poliureea, o membrana foarte rezistenta si cu un indice de alungire de peste 200%, are o durata de viata mai mica fiind expusa la trafic, intemperii si caldura excesiva. Cand poliureea se deterioreaza aceasta se reaplica cu primer peste stratul de spuma poliuretanica. Rezultatul final consta in obtinerea unei hidroizolatii poliuretanice complet neteda, omogena si fina

Galerie foto
  • ...