Termocel Ecotec - Izolatii termice si fonoizolatii cu fibre de celuloza

Gutex Thermofibre

GUTEX Thermofibre® se potriveşte perfect în golurile ce urmează a fi izolate, indiferent de forma lor geometrică. La injectarea fibrelor nu are importanţă structura zăbrelită deoarece fibrele lemnoase individuale prezintă flexibilitate în privinţa formei şi o mare variabilitate ca format.

GUTEX Thermofibre® este compus din fibre de lemn individuale, obţinute din lemn de brad şi molid. Valoarea lambda excelentă a materialului garantează un înalt nivel de protecţie împotriva pierderilor de căldură. Această excelentă metodă de protecţie împotriva frigului economiseşte energie, şi ca urmare şi bani. Fibrele de lemn deosebit de deschise la difuziune creează un climat plăcut şi sănătos în spaţiile interioare.

GUTEX Thermofibre® se compune în totalitate din fibre de lemn individuale, obţinute din lemn din Pădurea Neagră (Germania) ce pot umple fără îmbinări toate cavităţile necesare. Prin îmbinarea fibrelor, materialul prezintă stabilitate dimensională pe termen lung, deja de la o densitate de 28 kg/m3!

Galerie foto
Categorii
Date de contact
0733988956 (Director vanzari, Alexandru Stoica); 0733988959 (Director tehnic, Catalin Predoi)
Str. Turda, Nr. 125, Sector 1, Bucuresti
Distribuie