JAD Wellness - Centru masaj si wellness Bucuresti

Masaj terapeutic pentru dureri de spate

Astazi, misiunea de a trai sanatos a devenit o adevarata provocare. Desi avem la dispozitie o multime de informatii despre alimentatie, sport, sanatate, ne este din ce în ce mai greu sa facem cea mai buna alegere.

Cu fiecare zi ce trece suntem din ce în ce mai grabiti, suntem stresati si obositi, si uitam sa ascultam ceea ce ne spune corpul. Alergam dupa bani, gadget–uri, haine si ne ingijim din ce în ce mai putin de corpul si de mintea noastra.

Combinatia ideala în cazul durerilor de spate generate de afectiuni precum tasare de vertebre, scolioza, lordoza, cifoza, hernii de disc este masajul terapeutic pentru dureri de spate pe patul cu role din jad, pietre de turmalina si raze infrarosii combinat cu termoterapia cu caldura si raze infrarosii pe salteaua cu pietre din jad.

Aceasta combinatie stimuleaza circulatia sangvina si ajuta foarte mult la relaxarea în profunzime a musculaturii, elongatia coloanei vertebrale facându-se astfel într-un mod mai placut si mai eficient. Sângele si plasma sunt hrana organelor si a tesuturilor si ajuta la refacerea în timp a articulatiilor si a discurilor intervertebrale.

Masajul terapeutic pentru dureri de spate dureaza 70 minute si este compus din:

O sedinta de termoterapie cu raze infrarosii pe salteaua cu 1000 de pietre de jad cu durata de
30 minute

O sedinta de masaj pe patul cu role din jad si pietre de turmalina cu durata de
40 minute

Masajul este complet automatizat si se face
fara atingere

Masajul se face îmbracat, cu maxim de confort si siguranta

Galerie foto
  • ...