Folie auto by Kaf.ro

Folie auto protectie caroserie

Protectie sporita si de durata!
Folia de protectie pentru caroserie va protejeaza masina atat impotriva uzurii, gandacilor cat si a impuritatilor si criblurii. Aceasta este proiectata in asa fel incat poate acoperi in egala masura capota,

    Aceasta folie de protectie pentru caroseria masinii dumneavoastra, va ofera o claritate mult superioara fata de alte produse similare. De aceea, aceasta folie auto pastreaza atat culoarea cat si luciul masinii, astfle incat nici nu va veti da seama unde este pusa folia pentru caroserie si unde nu este. Marele avantaj al acestei folii de protectie vopsea este ca pastreaza culoarea originala a masinii, lucru care in cazul vopsirii este foarte greu pentru a reda exact culoarea masinii asa cum a fost din fabrica.

Protejati luciul vopselei
    Protejati-va masina, fara a apela la revopsire! Puteti intretine culoare masinii dumneavoastra doar prin spalare si lustruire. Prin folosirea foliei, oferiti o protectie ridicata si care nu afecteaza luciul masinii dumneavoastra.

    Datorita tehnologiei PrecisionCut™, sablonul foliei va fi taiat précis, datorita simularii pe calculator si astfel vor corespunde in totalitate specificatiilor producatorului.
De asemenea foliile auto pentru caroserie, atunci cand sunt instalare de un applicator autorizat, practice sunt garantate ca nu vor face bule, nu se vor ingalbeni, sau crapa si isi vor mentine luciul pentru o perioada indelungata.

.

Galerie foto
  • ...