Karpathia Industries - Utilaje si echipamente de beton, Otopeni

Service autorizat CIFA

Stim cat de importante sunt serviciile post-vanzare pentru clientii nostri, astfel ca, la Karpathia – service autorizat CIFA in Romania, garantam satisfactia lucrarilor si serviciilor primite. Pentru aceasta, tehnicienii Karpathia participa periodic la cursuri de perfectionare, pentru a fi permanent la curent cu produsele CIFA, cu scopul de a furniza know-how-ul tehnologiei inovative si experienta practica in domeniu.

In Romania, Karpathia – service CIFA si-a castigat un valoros prestigiu pe piata, printr-o echipa profesionista de tehnicieni, bine instruiti si specializati, care pot lucra la cote maxime de performanta. In plus, clientii nostri au la dispozitie doua service-uri mobile moderne disponibile 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana.

Cu o atitudine corespunzatoare si proactiva, un know-how pe care experienta l-a adus angajatilor nostri profesionisti si o gama completa de piese de schimb, echipa tehnica a Karpathia are toate atuurile necesare pentru a oferii servicii de calitate clientilor nostri.

Pentru a intra in contact cu echipa de service, contactati Karpathia – service autorizat CIFA la numarul +40 21 352 43.04 sau trimiteti un email la adresa: office@karpathia.com

Galerie foto
  • ...