Karumba - Centru de ingrijire si suport pentru persoane varstnice Bucuresti

Despre noi

Centrul de îngrijire si suport pentru batrâni Karumba este o companie a carei activitate a demarat cu scopul de a fi alaturi si de a oferi îngrijire atenta persoanelor cu vârsta înaintata. Centrul Karumba întelege seniorii, varietatea lor si nevoile acestora precum si tot ce tine de oferirea unei îngrijiri neîntrerupte corespunzatoare fiecaruia.

Pasiunea si dedicarea noastra vine din mentalitatea familiala pe care o avem, din acest motiv pentru noi nu exista pacienti, exista doar apropiati. Calitatea mediului,  asemenanatoare cu cea a locului de acasa, notele personale si nevoia de a apartine unei comunitati sanatoase fac din centrul nostru o oaza de liniste, relaxare, sanatate fizica si psihica.

În multe privinte, viata la centrul nostru seamana foarte mult cu viata de acasa, ofera normalitate, siguranta, confort, bucurie, rasfat, eficienta, eleganta, curatenie, etc.

Oferim servicii de calitate, un standard ridicat de confort si profesionalism în rezolvarea tuturor provocarilor aparute în desfasurarea activitatii. Ne propunem, de asemenea, sa dam curs formarii unui colectiv unit si deschis integrarii tuturor nou-venitilor. Echipa noastra va sta la dispozitia tuturor solicitarilor venite. Indiferent de situatie, echipa "caminului de batrâni Karumba" se va afla într-o continua activitate de pregatire si îmbunatatire a serviciilor oferite.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0741948780; 0744158522; 0753143052
Str. Berveni, Nr. 89, Sector 1,
Distribuie