Kids Culture Club centru cultural-educativ pentru copii Bucuresti

Cursuri de limba germana

Grupele de studiu se alcatuiesc in functie de varsta copilului si de nivelul sau de cunostinte.

Organizam cursuri de pregatire pentru sustinerea examenelor de limba germana, in scopul obtinerii unui atestat recunoscut international

Toate tipurile de exercitii care se lucreaza tintesc pregatirea pentru unul dintre examenele de limba germana organizate in scopul obtinerii unui atestat recunoscut international: Start Deutsch A1 şi A2 - SD1 şi SD2 , respectiv Fit in Deutsch A1 şi A2 - Fit1 şi Fit2 , Zertifikat Deutsch - ZD - şi Zertifikat Deutsch für Jugendliche - ZDj , Goethe-Zertifikat B2, Goethe Zertifikat C1, TestDaF, DSH - ultimul fiind examenul organizat de universitatile din Germania pentru studentii straini care doresc sa studieze la o universitate din spatiul german.

Pregatirea la limba germana, in scopul admiterii la o universitate din Germania, Austria, sau Elvetia, se realizeaza de catre un cadru didactic specializat, care a absolvit studiile de limba germana la o universitate din Germania, obtinand astfel calificarea pe care universitatile germane o considera necesara in acest sens la cele mai inalte standarde.

Inainte de inscrierea la cursuri, copilul va fi testat printr-un interviu, pentru a fi plasat in grupa corespunzatoare nivelului sau de cunostinte.

In functie de numarul de locuri disponibil, inscrierile se pot face pe tot parcursul anului scolar.

La cerere, parintii pot opta pentru participarea copiilor la cursuri o singura data, sau de doua ori pe saptamana.

Pentru sporirea eficientei in acumularea de cunostinte, recomandam frecventarea a doua sedinte pe saptamana.

Materialele-suport pentru curs (manuale, caiete de exercitii) se platesc independent de taxa pentru frecventarea cursurilor.

Testarea este gratuita.Prima sedintă de curs este gratuita.

Grupele de studiu

Gradinita (3-6 ani)

Clasele primare (6-8 ani)

Gimnaziu (clasele V- VIII)

 

Liceu (incepatori si avansati)

Cursuri pentru pregatirea examenelor in vederea obtinerii atestatelor de limba germana recunoscute la nivel international: pentru elevii de liceu care au depasit 16 ani

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0740.084.718; 0722.879.019
Str. Silvestru, nr. 79, sector 2,
Distribuie