King George - Gradinita Bucuresti

Educatie prescolara

În acord cu principiile educatiei timpurii, consideram ca fiecare copil este unic, nevoile copilului sunt cerinte importante pentru educatie, sunt diferite de la un copil la altul si de la o perioada la alta, deci abordarea lui nu poate fi decât specifica. Achizitiile copilului în primii ani de viata sunt enorme si decisive. Dezvoltarea copilului este dependenta de ocaziile de învatare situationale, fiecare act de îngrijire este un demers educativ, iar interactiunea activa cu adultul este definitorie.

Ne propunem crearea climatului socio-educational adecvat unei pregatiri înalte si astfel, dezvoltarea libera, integrala si armonioasa a personalitatii copilului, sprijinind formarea autonoma si creativa a acestuia. Tot ceea ce gândim, stim si credem despre copil îsi pune amprenta în tot ceea ce facem pentru el. Cu cât ne vom apropia mai mult de el si îl vom întelege mai bine, cu atât vom învata mai multe despre ceea ce ar trebui sa facem, pentru a-l ajuta sa creasca si sa se dezvolte la nivelul întregului potential de care dispune. Le ghidam copiilor primii pasi spre încrederea în propriile puteri si îi ajutam sa devina persoane constiincioase, de succes si armonios integrate în societatea actuala.

Acordam atentie dezvoltarii firesti a copilului, fiind atent la interesele acestuia, la capacitatea lui de a se concentra, la seninatatea independenta, exuberanta si gratia pe care le manifesta. Fiecare copil este întâmpinat cu caldura, este învatat cu rabdare si este îmbratisat cu veselie. Seninatatea copilului este acea liniste interioara si încredere în faptul ca lumea îi poate oferi un spatiu securizant în care poate crea si de care poate apartine. Bucuria jocului, a întâlnirii cu prietenii si a descoperirii aventurii sunt parte a unei copilarii care, fara a fi ideala, este traita firesc si natural.

Îi asteptam pe copii într-o lume de basm, a povestilor vechi, dar în acelasi timp mereu noi, a jocurilor copilariei noastre, într-o lume a candorii, a linistii si bucuriei. Copiii King George sunt voiosi si descurcareti, iar gradinita noastra este un loc special în care se leaga numeroase prietenii, un loc în care atitudinea afectuoasa si responsabila a adultilor încurajeaza dezvoltarea personala, în ritm propriu, a fiecarui copil.

Vino si tu în universul fermecat al copilariei, prietene drag, copil minune!

Galerie foto
  • ...