Koly Medical - Kinetoterapie, Fizioterapie Bucuresti

Homeopatie

Homeopatia este o medicina alternativa, ce foloseste medicamente preparate din plante, minerale, secretii animale. Orice boala se poate trata prin homeopatie.Rezultatul tratamentului depinde de fiecare caz în parte.

În cadrul clinicii noastre, puteti beneficia de consult si tratament homeopat coordonat de un medic specialist în medicina de familie si  competenta în homeopatie având  o experienta de 30 de ani.

 Absolventa a Facultatii de Medicina Generala din Bucuresti în anul 1988, apoi a facut un an si jumatate de stagiatura. A urmat o perioada de 2 ani în care a lucrat ca Medic Generalist în mediul rural, perioada în care a descoperit homeopatia si a început sa  studieze cu domnul Dr. Gabriel Campusano din Mexic. 

A terminat cursul de homeopatie al Centrului de Perfectionare a medicilor din Bucuresti si cursul de 2 ani al Colegiului Regal de Homeopatie din Londra. 

Dupa aproximativ 2 ani de participare la consultatii, dr. Campusano a plecat din România, si a ramas cu  înca 2 colegi pentru a continua munca lui înca 5 ani, fiind sustinuti finaciar de “Relief Fund For Romania” din Anglia. În aceasta perioada a tratat prin homeopatie o mare diversitate de boli ale mai mult ori pacienti, cu rezultate foarte bune.

Studiind homeopatia a mers catre o alta cale de aprofundare  a cauzelor bolilor si a suferintei oamenilor în general, si aceasta a fost studiul psihoterapiei, în particular, a psihoterapiei rogersiene, centrata pe persoana, timp de 2 ani, între 2012 si 2014. 

A  studiat si un modul de consiliere psihoterapica pentru medici, la un curs al Spitalului Obregia. A urmat un studiu individual al psihosomaticii si apoi al psihologiei familiei, având-o în principal ca model pe Virginia Satir. A aprofundat studiul tulburarilor de personalitate si relatiilor de familie disfunctionale, care sunt în mare masura cauza majoritatii bolilor cronice.

Galerie foto
  • ...