Kontiki Safety Expert - Solutii de securitate, Bucuresti

Despre noi

KONTIKI Safety Expert este o companie matura, cu experienta de peste 22 ani in proiectare, implementare, mentenata si service in domenii precum:

- SISTEME DE SECURITATE,
- ELECTRICA,
- AUTOMATIZARI,
- RETELE DE CALCULATOARE,
- SOFTWARE DEDICAT,
- PROIECTARE DE SPECIALITATE.

Inca din anul 2002 prin serviciile si solutiile noastre oferim clientilor siguranta, protectie si consolidam sentimentul de incredere si securitate. Intr-o continua dinamica si dezvoltare, KONTIKI Safety Expert are un important portofoliu de clienti si furnizori. Succesul nostru se datoreaza calitatii sociale si profesionale ale managerilor si angajatilor, dedicati perfectionarii continue pe o piata ce evolueaza rapid. Suntem in pas cu ultimele tehnologii si dezvoltam solutii hardware si software dedicate clientilor nostri. Un stalp important este relatia cu partenerii nostri, furnizorii si dezvoltatorii de solutii specializate cu care avem o buna si stransa colaborare.

KONTIKI Safety Expert oferta produse si servicii la cele mai inalte standarde de calitate autoimpuse si doreste sa obtina parteneri de durata si incredere in persoana clientilor, furnizorilor si colaboratorilor.

Galerie foto
  • ...