Kult Wall, Bucuresti - Comercializare si montaj tapet si fototapet

Mobilier la comanda

Deep Art24 este partenerul ideal pentru dumneavoastra in gasirea de solutii personalizate pentru mobila la comanda destinata atat uzului casnic cat si celui comercial.Scopul nostru este sa creeam mobila personalizata adaptata spatiului, bugetului si dorintelor fiecarui client.

Servicile de design  gratuite, Deep Art24  punand la dispozitia clientului experienta si talentul echipei sale fie ca va doriti o mobila la comanda simpla si utilitara, una moderna cu linii indraznete, sau una exclusivista si plina de stil.Primul principiu de la care nu ne abatem este calitatea produsului finit: de aceea puteti fi siguri ca toate materialele utilizate, furniturile si feroneria (balamale, glisiere, manere, demontabili, accesorii) sunt de cea mai buna calitate asigurand functionarea in conditii optime a produselor pe o perioada indelungata de timp.

Mobila la comanda:  

Bucatarie                           Pret incepand cu 1500lei

Dressing                            Pret incepand cu 1800lei

Living                                 Pret incepand cu 2000lei

Mobila office

Mobila hotel,club.

Designerul nostrum va propune o paleta variata de culori,material,modele,accesorii pentru mobila.

Oferim consultanta, solutii tehnice, R.L.V-ul spatiului destinat montajului .Dispunem de o galerie foto cu noi tipuri de mobila, modele de mobila la comanda personalizata spatiului dumneavoastra de acasa sau birou.

Preturile variaza in functie de acesoriile alese manere ,balamale,glisiere,si de materialul ales penru fronturi PAL sau MDF .

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...