La Creme Beauty Studio - Salon infrumusetare Bucuresti

Extensii gene fir cu fir

Extensiile de gene sunt un truc la care din ce în ce mai multe femei apeleaza atunci când vor sa obtina un look fresh, cu un minimum de efort.

In lumea agitata in care traim se întâmpla sa nu ai tot timpul la dispozitie câteva zeci de minute sa te machiezi înainte sa iesi din casa. Sau pur si simplu sa nu ai chef apelezi mereu la produsele de make-up, desi ai vrea sa te simti, cât de putin, aranjata atunci când dai ochii cu lumea.

Extensiile de gene sunt cea mai simpla solutie, care te ajuta sa te simti frumoasa chiar si în situatii precum mersul la spa, piscina sau jogging, unde un machiaj, oricât de natural, ar fi prea mult, sau chiar deranjant.

Si desi poate multi cred ca extensiile de gene sunt o inventie recenta, la fel ca multe alte trucuri si proceduri estetice, ei bine ele au fost inventate make-up artistul Max Factor, la începutul secolului XX.

Cu timpul însa produsele si tehnicile de aplicare s-au îmbunatatit, astfel ca daca vrei sa apelezi la extensiile de gene, sunt câteva informatii pe care trebuie sa le stii.

Sa le luam pe rând:

Cum se aplica extensiile de gene?

  • Genele se aplica la 1mm de pleoapa, pe genele mature.
  • Nu intra niciodata în contact cu pielea, doar cu firul de par al genei pe care a fost aplicat, perfect izolat de restul genelor naturale.
  • Pe o geana se pot aplica de la 1 la 15 extensii de gene.
  • Adezivul de gene este unul special si se adapteaza în functie de tipul de extensii ales si de sensibilitatea ochilor.
  • Aplicarea unui set dureaza în medie 2 ore- 2 ore jumatate

Ce costuri implica extensiile de gene

Costurile variaza în functie de tipul de extensii ales si, bineînteles, de salonul si specialistii la care apelezi.

Ai grija la raportul pret-calitate.  Ca în multe cazuri, nu întotdeauna mai ieftin este mai bun. Diferenta de pret care s-ar putea sa te atraga la început, ulterior se va resimti fie în calitatea produselor, fie în nivelul de calificare al personalului de la salon.

Este foarte important ca adezivul folosit sa fie unul special dedicat lipirii extensiilor de gene. Asta pentru a nu te trezi ca îti cad extensiile de gene la putin timp dupa ce au fost aplicate,  desi tu ai respectat întocmai sfaturile de întretinere.

De ce sa optezi pentru extensii de gene

Desi pare o metoda care este în contradictie cu frumusetea naturala, de fapt s-ar putea sa fie exact invers. Odata ce începi sa porti extensiile de gene, vei renunta la eyeliner, rimel si poate chiar si la fardul de pleoape.

S-ar putea sa te regasesti mai mult într-un look mai natural si sa  mai reduci din produsele de make-up pe care le foloseai zilnic. Asadar s-ar putea sa ajungi sa preferi extensiile de gene machiajului clasic pe timp de zi.

Asadar, va fi mult mai comod. Daca folosesti extensiile de gene nu vei mai pierde timp dimineata cu machiajul si, bineînteles, demachierea va fi mult mai simpla.

Extensiile de gene se diferentiaza în functie de:

  1. Cât sunt de lungi – extensiile de gene pot avea o lungime cuprinsa între 4 si20mm. Lungimea maxima recomandata de specialisti este de 12-13mm (17mm fiind deja o exceptie).
  2. Cât sunt de dese – volumul extensiilor de gene este numerotat de la 1D pâna la 12D, unde:
  • 1D – reprezinta un singur fir de extensii de geana aplicata pe un fir de geana naturala (tehnica fir cu fir)
  • 2D – reprezinta 2 fire de extensii de gene aplicata pe un fir de geana naturala (tehnica fir cu fir)
  • 3D – reprezinta 3 fire de extensii de gene aplicate pe un fir de geana naturala, prin tehnica fir cu fir
  • 3D-6D – reprezinta un manunchi de 3-6 fire de extensii de gene aplicate pe un fir de geana naturala, prin tehnica de volum (se aplica direct un manunchi întreg)
  • 6D-12D – reprezinta un manunchi de 6-12 fire de extensii de gene aplicate pe un fir de geana naturala, prin tehnica de volum (se aplica direct un manunchi întreg)
  1. Cât sunt de groase – grosimea extensiilor de gene poate fi între 0,03mm (pentru extensiile de volum 6D-12D) si 0,25mm (pentru aplicarile fir cu fir)
  2. Curbura – ajuta la corectarea anumitor particularitati de forma ale ochilor. Denumirile de de catalog sunt: J, B, C, CC, D, L, LCD, LD).
  3. Luciu

Atunci când alegi tipul de extensii care ti se potriveste cel mai bine, este indicat sa apelezi la un specialist. Acesta va sti sa tina cont de:

  • Trasaturile fetei
  • Forma ochiului
  • Lungimea si cantitatea genelor naturale
  • Stilul de viata

Un tip de extensii foarte cautat este cel cu efect de eyeliner, care ofera un aspect de ochi foarte bine conturati.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0763336233
Str. Vasile Gherghel, Nr. 14, sector 1,
Distribuie