LCD Club - Cursuri initiere inot Bucuresti

Cursuri inot pentru copii

La cursurile de inot pentru copii, urmarim ca fiecare copil sa vina cu drag la bazin. In primele ore invatam niste lucruri simple, respiratia acvatica, exercitii de coordonare, miscarile de brate si de picioare. Avem in vedere ca fiecare copil este unic in felul lui, avand un ritm propriu de a invata. Copiii vor fi incurajati si sustinuti atat de antrenori.

Cursurile de initiere inot copii:

Cursurile de initiere inot pentru copii sunt organizate in locatii usor accesibile ce dispun de conditii excelente pentru invatarea inotului in conditii de siguranta. Exista incepatori mai mici si incepatori mai mari, iar indrumarea se face sub supravegherea atenta a unor instructori experimentati.

Cursurile de inot pentru copiii avansati

Cursurile de perfectionare inot pentru copii se organizeaza in locatii care ofera spatiul necesar perfectionarii inotului (minim 25 metri). Orele de perfectionare pentru copii se desfasoara sub indrumarea antrenorilor care se ocupa in special de corectarea tehnica a exercitiilor. Deoarece clubul pune accentul pe invatarea corecta a procedeelor de inot, oferim foarte mare atentie tuturor copiilor colaborand cu antrenorii de performanta pentru rezultate cat mai bune.

 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0771326755
Bd. Basarabia, Nr. 37-39, Bazinul Alexandreea, sector 2, Bucuresti
Distribuie