Leon Clinique consultatii si terapii integrative -Bucuresti

Terapia ACCES BARS

În mintea noastră există 32 de puncte de energie. Ele reprezintă componenta de stocare a tuturor gândurilor, emoțiilor, ideilor, deciziilor, hotărârilor, și a punctelor de vedere de-a lungul anilor si a generatiilor.

Dintre aceste 32 de puncte putem menționa punctele de vindecare, de control, de sensibilizare,emoții, creativitate, putere, îmbătrânire, sexualitate și bani.

Când sunt atinse uşor, se porneşte un flux de energie care eliberează şi şterge din memoria celulară toate mecanismele limitatoare (credințe, judecăți, decizii, blocaje, emoții negative etc) acumulate inconștient de-a lungul existenței prin care creăm dizarmonie, suferință, boală, nefericire, blocaje în viașa noastră.

În fiecare ședință se eliberează între 5 și 10 mii de ani de limitări acumulate în memoriile celulare individuale, colective, străvechi, ancestrale, psiho-genealogice și se pot produce mai multe schimbări decât în ani de terapie.

Fiecare gând, idee, atitudine, decizie sau convingere pe care o avem ca definitivă, solidifică energia și limitează capacitatea noastră de creere în acest domeniu. Scopul unei ședințe de Bars este acela de a goli aceste puncte invitând oamenii să primească, să se înteleagă mai bine pe ei înșiși și ceea ce ne înconjoară.

Bars este o terapie care, spre deosebire de masajul obișnuit, este benefică și pentru terapeut si pentru pacient avand în vedere că va exista schimb de energii între cele doua persoane.

O sesiune Bars durează între 60 – 90 de minute, timp în care se acționează asupra celor 32 de puncte principale situate la nivelul meridianelor capului. În general, se staționează pe fiecare punct în jur de 5 minute, în functie de starea pacientului.

Aceasta terapie nu prezintă contraindicații in cazul copiilor. În cazul acestora, sesiunea va fi mai scurta, în jur de 40 de minute.

Galerie foto
  • ...