Lex Expeditii Cargo - Transport marfa intern si international, Bucuresti

Transport rutier

Lex Expeditii Cargo va pune la dispozitie servicii pentru transport de marfa intern cat si international atat pe camioane de mare tonaj, cat si pe utilitare si vanuri spre orice destinatie dorita.

Pentru detalii suplimentare contactati-ne.

Transport international

Orizontul serviciilor noastre nu se opreste la granitele Romaniei, relatiile noastre de transport fiind foarte bine dezvoltate pe teritoriul Europei.

Va punem la dispozitie servicii de transport de marfa international spre orice destinatie dorita.

Pentru detalii suplimentare contactati-ne.

Transport complet

Lex Expeditii Cargo este sistemul ideal pentru transport complet pentru distributia dumneavoastra directa in Europa.

Datorita avantajelor oferite de reteaua noastra densa de filiale si parteneri, va putem garanta intotdeauna suficient spatiu pentru marfuri si transportam marfa dumneavoastra pe calea cea mai eficienta, in timp si in siguranta la destinatia dorita.

Pentru detalii suplimentare contactati-ne

Transport grupaje

Lex Expeditii Cargo organizeaza si transporturi internationale de marfuri in regim de grupaj, indiferent de cantitate sau volum, indiferent de locatie sau tara, atat pentru marfurile generale, cat si pentru cele de tip ADR.

Va punem la dispozitie intreaga gama de autocamione, preluandu-va in mod operativ marfa pentru diferite trasee rutiere din Romania, dar si din toate statele europene, serviciile noastre functionand atat la importul, cat si la exportul din Romania.

Pentru detalii suplimentare contactati-ne

Galerie foto
  • ...