Clinica Liberty Medical Center - Ilfov

Pediatrie

Pediatria este o ramura a medicinei care se ocupa cu studiul bolilor la copii. Tratamentul acestor boli este diferit fata de cel al adultilor si de aceea noi va punem la dispozitie cei mai buni medici.

Rinofaringita acuta  este una dintre cele mai intalnite infectii respiratorii in randul copiilor de 5 luni si  5 ani.

Cunoscuta popular ca raceala , rinofaringita acuta isi face aparitia cel mai des toamna si iarna, traducandu-se prin inflamarea partii superioare a faringelui ( rinofaringe).Este de origine virala, fiind cauzata de infectia cu un virus extreme de contagios, rinovirus.

Varsaturile  reprezinta una dintre cele mai frecvente simptome prezente in viata nou -nascutului in perioada 0 – 1  an.Aspectul lor este foarte important in identificarea anumitor afectiuni: cu lapte necoagulat  indica atrezie esofagiana, cu alimente nedigerate – stenoza de esofag, cea bilioasa apare  in obstructia intestinala, sanghinolente apar in prezenta ulceratiilor mucoasei gastrice, fecaloida apare in peritonite sau obstructii intestinale.

Diareea la copilul intre 0 si 3 ani este intalnita cu o frecventa de 1 pana la 3 episoade pe an, fiind caracterizata printr-un numar crescut de scaune cu consistenta lichida sau semilichida.Cauzele aparitiei diareei sunt multiple, cum ar fi :virusuri, bacterii si paraziti, consumul de medicamente, in special antibiotic, intoxicatii alimentare, deficit enzimatic,cum ar fi intoleranta la lactoza. Daca diareea persista mai mult de 14 zile, consultul medical este obligatoriu.

Medici

Vlasceanu Andreea – Medic Specialist –  Spitalul IOMC Alfred Rusescu

Preturi Procedura Pret (Medic Specialist) Consultatie 70 lei Consultatie control 35 lei Diversificare alimentatie copii 50 lei Aspiratie nazala copii 20 lei Vaccinare (fara vaccin) 20 lei Nebulizare (fara substanta) 10 lei Consultatie ORTOPEDIE PEDIATRICA 70 lei ECOGRAFIE SOLD 150 lei ECOGRAFIE SOLD + Consultatie ORTOPEDIE PEDIATRICA 200 lei

Tarifele sunt exprimate in RON, au valoare orientativa si se pot modifica fara preaviz.

Galerie foto
  • ...