Lindenblüte - Gradinita germana Bucuresti

Metoda de lucru

Abordarea noastra in lucrul cu cei mici este una activa si creativa. Programul zilnic reprezinta o imbinare eficienta si armonioasa intre perioadele de joc si cele de studiu, acestea din urma apeland si ele insa la imaginatia si latura ludica a copiilor. Inca din primele saptamani de gradinita se vorbeste preponderent limba germana, urmand ca dupa aceasta perioada de acomodare a copiilor, germana sa aiba exclusivitate in relatia cu educatorii.

 

Ansamblul activitatilor pe care le desfasuram cu copiii urmareste punctele esentiale si obligatorii in procesul educativ al prescolarilor. Acestea sunt:

       -   Comunicare, limba si limbaj;

       -   Dezvoltare personala, emotionala si sociala;

       -   Perspicacitate, gandire logico-matematica;

       -   Dezvoltare psiho-motrica;

       -   Dezvoltare estetica si creativa;

       -   Cunoasterea mediului inconjurator.

Copiii sunt monitorizati, atat in cadrul activitatilor comune de studiu si joc, cat si in perioadele de recreatie. Acordam fiecarui copil in parte o atentie speciala, il observam si suntem intr-o permanenta relatie de comunicare cu el, tocmai pentru a putea lucra apoi in functie de necesitati, inclinatii si potential. Se intocmesc fise de evaluare saptamanale, care urmaresc evolutia copiilor la toate nivelele mai sus mentionate.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0314296718; 0730547030
Str. Dobrogeanu Gherea,, Nr.55A, sector 1
Distribuie