Logics - Centru de Pregatire Profesionala, Bucuresti

Ospatar - Cursuri de calificare

Competente si cunostinte transferate în timpul orelor de teorie si practica:

  • Comunicarea la locul de munca
  • Comunicarea cu clientii 
  • Etica profesionala si asigurarea calitatii serviciilor
  • Tehnici de dezvoltare profesionala si personala 
  • Igiena si securitatea muncii
  • Organizarea activitatii în unitatile de alimentatie si turism
  • Managementul fluxului de clienti
  • Tehnici de alcatuire a meniurilor (preparate si preturi)
  • Promovarea produselor si serviciilor specifice
  • Modalitati de servire a diferitelor preparate
  • Tehnici de servire a preparatelor pe baza de peste 
  • Modalitati de servire a bauturilor
  • Asocierea dintre preparate si bauturi
  • Managementul timpului

 

Durata curs: 18 saptamâni

Cost: 700 RON

Cost: 550 RonDurata curs: 18 saptamani

Galerie foto
  • ...