Lora Construct Proiecte de Case Bucuresti

Proiect Casa Parter si Mansarda

Proiect Casa nr. 19 • Suprafata construita la sol: 95 mp • Suprafata totala desfasurata: 180 mp

 

La prima vedere acest proiect ar parea ca este pentru o casa mica, insa avand in vedere ca este vorba de un proiect de casa cu parter si mansarda lucrurile se schimba radical, in fata noastra defiland o casa de marime medie, proiectata extraordinar.  Cele patru dormitoare, camera de zi cu un design aparte, in care se pune accentul pe lumina naturala dar si pe confortul locatarilor, adunate cu cele doua terase care pot fi accesate de la mansarda, fac din acest proiect de casa cu mansarda alegerea ideala pentru orice familie, indeosebi pentru familiile mai numeroase.

Avem de a face aici cu o casa cu etaj si mansarda, des intalnita in tara noastra, construita pe o suprafata la sol de 95 mp, avand suprafata totala desfasurata de 180 mp.

Prezentarea parterului. Inaltimea camerelor de la parter este de peste 2,55 m, fiind suficient pentru a va desfasura in voie. Camera de zi are suprafata de 30 mp cu tot cu spatiul de servit masa care a fost desprins din bucatarie. Totusi nici bucataria nu este chiar mica avand suprafata de 8 mp. Un avantaj al bucatariei si al camerei de zi este si amplasarea acestora in partea din spate a casei, putandu-va astfel bucura de peisajul din curte si evitand zgomotul si praful dinspre strada.

Tot la parter, proiectul acestei locuinte cu parter si mansarda ne prezinta un vestibul de aproape 4 mp prin care se face intrarea inauntru. In stanga intram intr-un dormitor de 11,5 mp cu vedere atat spre strada cat si in lateralul casei.Iesind din dormitor, trecem printr-un hol de 6 mp de unde putem intra in camera tehnica sau intr-o baie mica de 3,5 mp dar utilata cu tot ceea ce este necesar. Tot din acest hol putem urca pe scari spre mansarda.

Prezentarea mansardei. La mansarda avem trei dormitoare. Doua dormitoare sunt proiectate in partea din spate a casei avand fiecare o suprafata de 17 mp si iesire pe terasa de 6,4 mp. La fel ca si camera de zi de la parter acestea sunt ideale pentru a va odihni sau pentru a citi o carte pe terasa, fiind ferite de zarva strazii. Continuand prezentarea acestui proiect de casa cu parter si mansarda mai descoperim un dormitor cu suprafata de 15 mp, orientat spre strada si cu acces pe o alta terasa, mai mare, de 9 mp. O baie de aproximativ 8 mp, proiectata spre a fi utilata cu strictul necesar, inclusiv cu o cada mare, deserveste toate aceste dormitoare.

Astfel, speram ca v-am convins sa implementati acest proiect de casa cu parter si mansarda realizat de firma noastra de proiectare. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie, doar contactati-ne.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0212121882; 0785777799
Str. Barbu Vacarescu, Nr. 139, bl. 87, sc. D, ap. 43, Sector 2, Bucuresti
Distribuie