Luk Install - Instalatii sanitare, termice Non Stop, Bucuresti

Reparatii instalatii sanitare

Echipa de instalatori LukInstall Bucuresti va poate ajuta atat atunci cand a aparut o defectiune la instalatiile sanitare sau cand doriti sa realizati o noua instalatie pentru caminul dumneavoastra. Asiguram la domiciliul dumneavoastra instalatori autorizati ce vor efectua lucrari cu orice grad de dificultate. Va siguram de un serviciu profesional ce va fi certificat prin expertiza tehnica si va beneficia ulterior de Garantie. Vom exemplifica gama variata de servicii oferite de firma noastra pentru instalatiile sanitare. Fiecare interventie asupra instalatiilor dumneavoastra va fi insotita de garantie si veti primi cele mai bune solutii pentru remedierea avariilor.Servicii instalator sanitar BucurestiReparare, inlocuire tevi instalatie sanitara Montaj obiecte sanitare Interventii in cazul desfundarii instalatiilor de scurgere. Instalatii sanitare servicii integrale oferite de Lukinstall

Vom exemplifica gama variata de servicii oferite de firma noastra pentru instalatiile sanitare. Fiecare interventie asupra instalatiilor dumneavoastra va fi insotita de garantie si veti primi cele mai bune solutii pentru remedierea avariilor. Garantam un serviciu profesional si prompt pentru caminul dumneavoastra.

Reparare inlocuire tevi instalatii

Repararea tevilor Inlocuirea segmentelor de teava sparte Refacerea sau inlocuirea legaturilor, lipiturilor defectuoase pentru tevi indiferent de materialul folosit cupru, polipropilena sau pexal Identificarea si repararea cauzelor inundatiilor aparute in baie sau bucatarie Schimbarea sau repararea robinetilor de siguranta a instalatiei sanitare din baie sau bucatarie Desfundarea tevilor de scurgere fie ca problema a aparut la chiuveta sau la cada Reparare inlocuire obiecte sanitareRepararea obiectelor sanitare Reparatia si inlocuirea racordurilor de la baterie Repararea sau inlocuirea sifonului de scurgere pentru chiuveta, cada sau cabina de dus, acolo unde situatia o impune Repararea sau inlocuirea racordurilor de evacuare pentru WC-uri Repararea instalatiilor de alimentare si scurgere a cabinelor de dus, chiuvete vase de toaleta. Inlocuire, montare chiuveta, cada, cabina de dus, Desfundarea sistemelor de scurgereDesfundare scurgere Desfundarea eficienta pentru sistemul de scurgere de la chiuveta de bucatarie Desfundare scurgere cada de baie, cabine de dus sau alte elemente din baia dumneavoastra. Desfundarea scurgerii, vaselor de WC Fiecare operatiune ce are la baza serviciul de desfundare este asigurat cu echipamente profesionale de ultima generatie astfel incat disconfortul creat sa fie cat mai mic. Desfundare tevi si canalizare pentru baie si bucatarie.

Galerie foto
  • ...