MaRa Logistics Quality - Transport aerian, naval si rutier de marfa, Bucuresti

Transport rutier

Cu flota moderna de vehicule si o echipa de soferi experimentati si dedicati, suntem pregatiti sa transportam în conditii optime si în siguranta marfurile dumneavoastra. Daca aveti nevoie de transport LTL (Less Than Truckload) sau FTL (Full Truck Load) va putem oferi solutii adaptate nevoilor dumneavoastra specifice.

Transport international în regim
de grupaj (LTL)

Principala noastra activitate este transportul marfurilor în regim de Grupaj (LTL). Acest tip de transport are marele avantaj de a contribui la reducerea semnificativa a costurilor pentru clienti, optimizarea spatiului pentru depozitare, eficientizarea timpilor de tranzit si nu în ultimul rând reducerea emisiilor de carbon. Organizam curse regulate de transport spre si dinspre principalele destinatii din Europa

Transport international în regim
de camion complet (FTL)

MaRa Logistics furnizeaza serviciul de transport de marfa în regim FTL – Full Truck Load. Acesta este destinat companiilor care doresc sa transporte volume mari de marfa într-o locatie nationala sau internationala.

Echipa noastra va asista cu privire la documentatia, tipul de camion, echipamentul necesar si timpul de tranzit în asa fel încât transportul dumneavoastra rutier sa fie cât mai eficient din punct de vedere al costului si a duratei de parcurs.

În plus, va stam la dispozitie cu servicii complete de logistica, inclusiv planificarea rutelor, gestionarea documentelor si monitorizarea în timp real a expedierii. Echipa noastra de profesionisti va va oferi suportul necesar în fiecare etapa a procesului de transport rutier al marfurilor dumneavoastra.

Indiferent de dimensiunea sau complexitatea expedierilor dumneavoastra, suntem pregatiti sa va gasim solutii personalizate astfel încât marfurile dumneavoastra sa ajunga la destinatie într-un mod sigur, eficient si la timp.

Galerie foto
  • ...