Marco Trailer Transport - transport utilaje, Voluntari / Ilfov

Despre noi

Companie in dezvoltare cu oameni seriosi si punctuali oferim transport cu trailer si platforme in toata tara la preturi promotionale.

Servicii de transport utilaje, inchiriere trailere si platforme de mare tonaj, agabaritic pentru transportul tractoare, excavatoare, nacele, combine, etc.

Marco trailer transport ofera servici de transport agabaritic tonaj greu, la cele mai mici preturi de pe piata. Firma lucreaza cu personal calificat in domeniul transport agabaritic,sintem punctuali si seriosi,pentru mai multe detali nu ezitati sa ne contactati.  Va punem la dispozitie o gama larga de servicii pentru: inchiriere trailer si platforma de mare tonaj, agabaritic, servici de transport utilaje, containere, etc…  Am transportat cu profesionalism, promptitudine si seriozitate urmatoarele utilaje: excavatoare, buldoexcavatoare, buldozere, motostivuitoare, cap tractoare, utilaje agricole, semiremorci diverse, automacarale si autovehicule comunitare, platforme mobile, cat si dormitoare mobile sau rulote pentru 2 pana la 7 persoane, remorci de diferite tonaje, freze, foreze, graifer, etc. Echipamentele firmei noastre sunt produse de catre firme consacrate din Germania.

Dispunem de personal calificat si autorizat de catre organele acreditate de stat, Ministerul Transporturilor prin C.N.A.D.N.R. si A.R.R. Bucuresti.

Galerie foto
  • ...