Marseb Glass - Amenajari interioare cu sticla securizata, Bucuresti

Mobilier din sticla

Obiectele de mobilier din sticla reprezinta o tendinta noua in linia modei promovata cu un real succes in ultimul timp. Acest tip de mobilier este destinat atat locuintelor, cat si birourilor sau magazinelor.
Mobilierul din sticla este potrivit oricarui tip de design si confera interiorului stil. Avantajele acestui material sunt numeroase, incepand de la faptul ca poate lua orice forma dorita, poate fi imbinat cu orice alt material.
Cea mai mare diversitate de modele o intalnim la mesele inalte sau la mesele de cafea. Acestea pot fi realizate integral din sticla, cu suporturile blaturilor in forme si culori variate.

Blaturile pot avea forme clasice sau moderne; culoarea sticlei poate fi transparenta, samblata sau neagra. Tehnica moderna ofera posibilitatea de a realiza mobilier din sticla cu diferite texturi care imita valuri de apa, roci neregulate sau cristale naturale, iar serigrafierea permite imprimarea pe sticla a diferitelor modele. Un efect special il au vitrinele sau comodele cu picioarele din metal cromat si combinatiile de sticla transparenta si neagra.
Birourile pot fi realizate integral din sticla, cu suportul in forme curbate sau drepte, iar blatul din sticla serigrafiata sau colorata.
Vitrinele destinata spatiilor comerciale sunt din sticla securizata de 8mm, profile de aluminiu imbinari cu coltare din profil metalic sau PVC, iar culorile sticlei pot alterna mat/negru sau transparent/ colorat in functie de preferinte.

Galerie foto
  • ...