MarWin.ro - Tamplarie PVC si Aluminiu Bucuresti

Glafuri/pervaze/plase antiinsecte

Glafurile PVC se monteaza la interior, si au atat rol estetic cat si functional. Rolul estetic este de intregire a imaginii unei ferestre iar cel functional este de protejarea a suprafetei peretelui. Glafurile din PVC si pervazele din aluminiu, pentru montare la exterior, se pot utiliza atat in cazul constructiilor noi, cat si pentru renovari.

Atat glafurile din PVC cat si pervazele sunt se remarca prin durabilitate si rezistenta in timp, putandu-se utiliza cu orice tip de fereastra.

marwin.ro debiteaza si comercializeaza, la dimensiunile solicitate de beneficiari, glafuri din PVC - albe sau colorate si pervaze din aluminiu-vopsite in camp electrostatic, in toata gama de culori RAL, cu diverse latimi, in functie de necesitati.De asemenea, va oferim capacele laterale necesare finisarii suprafetelor, dupa montajul acestora, precum si toata gama de accesorii.

Glafurile se pot monta inaintea sau dupa instalarea tamplariei, prin lipire cu adeziv, fixare cu suruburi sau aplicare directa pe mortar.

Galerie foto
  • ...