MCE Proiectare Structurala, Birou de proiectare structuri Bucuresti

PROIECTARE STRUCTURI, HALE METALICE, CLADIRI

PROIECTARE STRUCTURI, HALE METALICE, CLADIRI DIN BETON ARMAT

Desi un subiect deosebit de complex, aducem fiecare proiect la un echilibru intre design si cost, asigurand in acelasi timp siguranta si durabilitatea care se impun in societatea moderna.

Abordam fiecare proiect cu promptitudinea si seriozitatea necesara domeniului in care activam si punem in fiecare proiect intreaga experienta acumulata a echipei MCE pentru obtinerea unor structuri cu care ne putem mandri.

Urmarim sa intelegem nevoile clientilor nostri, dar si ale executantilor constructiilor proiectate, oferind detalierea completa a proiectelor, atat la nivel de cost, cat si din punct de vedere al detaliilor de executie.

Preturi proiectare rezistenta

Tarif orar: 20 euro/oraTarif mediu la metru patrat: 2.5-5 euro/mp

Realizam proiecte pentru constructii cu structura metalica sau din beton armat pentru orice fel de obiectiv.

De la idei si vise la realitate. Fiecare proiect si client are o poveste de spus.Ne propunem sa sprijinim clientii cu o viziune cuprinzatoare, o viziune care aduce la suprafata potentialul ascuns în fiecare proiect.

Realizam cu ajutorul unui colectiv bine pregatit si lucrand in colaborare cu specialisti din toate domeniile:

Conceptul de arhitecturaProiectare structuri beton si zidarieProiectare structuri metaliceProiecte pentru reabilitari si consolidariCladiri de birouri cu structura de beton armat si/sau metalCladiri de locuit cu structura din zidarie, lemn, beton armatHale industriale cu structura metalica, din beton armat sau mixtaHale industriale beton prefabricatCladiri din beton prefabricatConstructii speciale din beton armat, constructii anexe

Galerie foto
  • ...