Meditatii-orice - Bucuresti

Meditatii geografie

Consideram ca geografia este un domeniu extrem de atragator, dar si provocator. Din acest motiv lansam tuturor elevilor de liceu si de gimnaziu invitatia de a studia mai aprofundat domeniul geografiei in vederea pregatirii temeinice pentru testari, examenul de Bacalaureat, precum si pentru diferitele concursuri scolare! Studiul geografiei se bazeaza, pe langa cunoasterea notiunilor teoretice de baza, pe identificarea elementelor de geografie fizica (unitati si subunitati de relief, tipuri genetice de roci, clase de soluri etc) pornind de la o harta muta.

In cadrul sedintelor de meditatii geografie lucrul cu harta contribuie nu doar la o mai buna intelegere si consolidare a elementelor de teorie, cat si la formarea unor deprinderi esentiale pentru elevi.

Desfasuram sedinte de meditatii la geografie individual sau in grupe de maxim 3 elevi, la domiciliul nostru sau al elevilor.

In vederea eficientizarii procesului educativ-instructiv punem la dispozitia elevilor materialele didactice necesare, fise de lucru individuale si diverse harti interactive pentru a asimila cat mai rapid noile informatii. Cu noi geografia va fi un domeniu mult mai placut, iar impreuna vom descoperi frumusetea acestei discipline!

Haideti sa incepem chiar acum periplul nostru prin cele 7 continente, sa descoperim zonele de influenta climatica din Romania, Europa dar si din intreaga lume!

Daca esti elev in clasa a XII-a si te pregatesti pentru sustinerea examenului maturitatii, fii gata pentru a face fata provocarii! Descopera chiar acum detalii interesante, si in acelasi timp extrem de utile legate de marile unitati de relief, influentele climatice, reteaua hidrografica, precum si elementele de geografie economica din Romania si Europa.

Galerie foto
  • ...