Megatech It Solutions - Reparatii PC & Laptop Bucuresti

Reparatii calculatoare

Firma Megatech It se ocupa de reparatii calculatoare, laptopuri si monitoare, tablete de peste 20 de ani de zile. Puteti apela oricind la experienta electronistilor nostri profesionisti care va pot repara calculatorul in cel mai scurt timp posibil.

Este foarte neplacut când lucrezi pe un computer si brusc calculatorul tau se opreste. Este foarte dificil sa aflati ce problema de computer aveti si cum sa o remediati mai ales cind nu aveti atunci cunostinte tehnice in acest domeniu. Daca nu ai pregatire in acest domeniu, este recomandat de a angaja un tehnician profesionist care sa poata rezolva cu usurinta aceasta problema legata de computer.

Probleme ce pot sa apara la un calculator desktop
Acestea sint urmatoarele 9 probleme ce pot sa apara la un calculator:

1. Calculatorul nu va porni dupa ce ati apasat pe butonul de pornire
Verificati daca calculatorul este conectat corect la priza de alimentare si, daca acest lucru nu functioneaza, testati la alta priza de alimentare.
2. Nu apare nimic pe ecran odata apasat butonul de pornire
Este posibil daca calculatorul este pornit si pe ecran nu apare nimic atunci ar putea exista o problema cu conexiunea dintre computer si ecran. Intii, verificati daca monitorul este conectat la o priza de alimentare si daca exista legatura corecta a cablului dintre mufa monitorului si mufa placi video.
3. Softurile care functioneaza anormal
Daca software-ul nu functioneaza bine, atunci încercati sa reporniti computerul si rulati o scanare antivirus. Pentru a evita acest lucru, instalati un software antivirus cel putin gratuit.
4. Softul Windows nu porneste
Daca vedeti ca aveti probleme la pornirea softului Windows, este posibil sa trebuiasca sa il reinstalati cu discul de recuperare Windows sau verificati daca hard diskul este conectat corect la placa de baza.

5. Imaginea se blocheaza pe ecran
Atunci cind calculatorul se blocheaza, este posibil sa nu aveti alta solutie decat s a il porniti din nou si sa riscati sa pierdeti orice imagine sau fisier pe care nu l-ati salvat. Blocajele pc-ului pot fi un semn a lipsei de memorie RAM, a incalziri procesorului, a conflictelor de registri, a fisierelor virusate sau a programelor spyware. Apasati butonul de pornire pana cand calculatorul se va opri, apoi reporniti-l si incepeti sa curatati sistemul.

6. Calculatorul este lent
Atunci cind calculatorul dvs. este ceva mai lent decat în mod normal, puteti rezolva aceasta problema pur si simplu prin curatarea hard disk-ului de fisiere virusate sau ce nu doriti. Puteti instala un filtru de protectie, programe antivirus si antispyware si puteti programa scanarea hardului regulat. Puteti folosi Hard disk-uri externe ca o solutie excelenta de stocare a fisierelor mari. Acest lucru va v-a ajuta ca calculatorul sa functioneze mai repede.

7. Se aud zgomote caudate in unitatea PC
Zgomotele provenite de la calculatorul dvs. este, in general, un semn al unei defectiuni hardware sau a unui ventilator care este posibil sa se strice. Unele hard disk-uri fac adesea zgomot chiar înainte de a se defecta. Ar fi recomandat sa faceti copii de rezerva ale informatiilor ce le aveti pe hard.

8. Un internet lent
In idea de a imbunatati performantele browserului dvs. de internet, trebuie sa stergeti frecvent cookie-urile si fisierele temporare de pe hard disk.

9. Supraincalzirea unitatii pc
Daca unitatea de calculator nu are un sistem de racire bun, atunci componentele PC-ului pot începe sa se supraincalzeasca in timpul functionarii si unitatea se poate defecta. Pentru a evita arderea calculatorului, opriti-l si lasati-l sa se raceasca. Ar fi recomandat sa verificati ventilatorul pentru a va asigura ca nu este stricat. Daca vedeti ca nu face fata un singur ventilator ar fi recomandat sa mai adaugati inca unul.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0747221133; 0213350106; 0758090065
Str. 11 Iunie, nr 40, sector 4
Distribuie