Mesterul Casei Tale, Bucuresti - Reparatii sanitare si termice

Montaj si reparatii centrale termice

MONTAJ si REPARATII CENTRALE TERMICE

Mesterii iscusiti, va pun la dispozitie servicii de intretinere sau instalare la cel mai intalt nivel al centralei termice cu incalzire pe gaze, lemne, peleti sau electrica, desigur, cu garantia lucrarilor.

 

Instalarea centralei termice potrivite

Instalarea unei centrale potrivite si eficienta de incalzire, pentru cei mai multi dintre noi reprezinta uneori o provocare, fie ca e vorba de apartament sau casa.

Luand in calcul factorii precum: situarea locuintei dumneavoastra, dimensiunile incaperilor, tipul de combustibil folosit, orientarea ferestrelor in functie de punctele cardinale, izolatia imobilului, temperatura pe care o doriti in incinta cat si tipurile de geamuri folosite, va oferim cu incredere, sprijin si consultanta pentru a face alegerea potrivita dumneavoastra, urmarind astfel un raport foarte bun calitate-pret.

Inlocuirea centralei termice existente

Se spune ca mesterii destepti rezolva in cel mai scurt si eficient mod posibil problemele aparute, iar mesterii iscusiti previn aparitia acestora, tocmai de aceea, suntem alaturi de dumneavoastra cu un cumul de experienta de peste 10 ani in acest domeniu.

Centralele termice au in medie, o durata de viata de 10 ani, desigur daca acestea au avut reviziile si reparatiile la momentul potrivit, tocmai de aceea este esential sa ne asiguram in permanenta ca centrala termica, functioneaza la parametrii optimi.

In anumite situatii, costul de reparatie al centralei, atinge un procent de multe ori de peste 75% din pretul unei centrale noi, astfel, va recomandam inlocuirea celei vechi, beneficiind astfel si de o garantie mai mare a serviciilor.

 

Cresterea eficientei sistemelor de incalzire

Orice sistem de incalzire poate fi eficientizat printr-o simpla izolare termica a locuintei.

Acest lucru include, de multe ori si revizuirea tamplariei, fie ea din lemn sau de cele mai multe ori, din termopan. In foarte multe cazuri, sistemele ce nu asigura o izolare perfecta, are ca efect pierderea de energie, iar aceasta, se vede direct in facturile de la sfarsitul lunii.

Asadar, ca doriti sa va montati o centrala termica, sa o inlocuiti pe cea veche,sa reparati sau sa preveniti orice eveniment neplacut, apelati cu incredere la serviciile noastre si va garantam ca mesterii iscusiti, va vor depasi asteptarile intr-un mod pozitiv.

Galerie foto
  • ...