Metal Works - Constructii civile si industriale - Bucuresti

Productie structuri metalice prefabricate

Metal Works  dispune de un spatiu propriu pentru productia de CONSTRUCTII METALICE prefabricate.

Utilata cu scule si echipamente ce permit o productie la standarde de calitate ridicata si avand o capacitate de productie de 150 tone/lunaMetal Works  poate realiza toata gama de STRUCTURI METALICE:

  • STRUCTURI METALICE realizate din profile laminate
  • STRUCTURI METALICE din grinzi cu zabrele
  • STRUCTURI METALICE realizate din profile din tabla sudata cu sectiune variabila

Structurile metalice produse de Metal Works  imbina aspectul si garantia rezistentei in timp datorata gradului ridicat de protectie anticoroziva.

Controlul calitatii imbinarilor sudate si rapoartele de examinare nedistructiva (ultrasonic si control lichide penetrante) se efectueaza cu personal specializat in laborator de incercari certificat Germanischer Lloyd.

Procedurile de sudura prin care sunt realizate structurile metalice sunt certificate TUV Austria. De asemenea, personalul calificat care executa sudurile este atestat TUV Austria.

Sudura elementelor de structura metalica se realizeaza cu aparate de sudura tip MIG-MAG, cu sarma de sudura plina, d=1.2mm, in mediu de gaz protector CO2.

Placutele si guseele sunt debitate cu ajutorul CNC cu plasma.

Gaurirea profilelor (la pozitie) se realizeaza cu masini de gaurit cu prindere magnetica

Cordoanele continue de sudura se realizeaza cu Weldicar (robotei sudura)

Rapoartele de examinare nedistructiva (ultrasonic si control lichide penetrante) se vor anexa la Cartea Tehnica a constructiei impreuna cu jurnalele de sudura, si a celorlalte documente ( fise masuratori, certificate de conformitate, etc ).

Confectiile metalice produse de Metal Works  sunt realizate in conformitate cu standardele Uniunii Europene si cu normativele si legislatia in vigoare in Romania.

Structura metalica produsa de noi poate raspunde tuturor cerintelor specificate de clientii nostri, de la sisteme de protectie pe baza de vopseluri alchidice la sisteme de protectie pe baza de vopseluri epoxidice sau galvanizare.

Galerie foto
  • ...