Formatie nunta Bucuresti Mihai Andrei Band

Solisti

Solistii formatie nunta sunt 3 la numar pe numele lor Iuliana Preda, George Ionita si Albert Darjan, ei fiind capabili sa acopere orice gen muzical nefiind nevoiti sa angajati mai multe formatii nunta la evenimentul dumneavoastra.

  • George Ionita este solistul nostru ce abordeaza muzica populara din toate zonele tarii.
  • Iuliana Preda abordeaza cu profesionalism muzica cover internationala si romaneasca dar nu in ultimul rand muzica populara.
  • Albert acopera cu profesionalism partea de manele, si da, vorbim de acele manele ce iti face placere sa le asculti! Cu totii stim ca sunt mai multe tipuri de manele si mai multi solisti, unii canta pentru a produce "bacsis" iar ceilalti canta pentru a face lumea sa se simta bine. Va putem asigura ca nu suntem genul de formatie nunta ce canta numai la mese, ne place sa abordam totul cu profesionalism si consideram acest obicei destul de deranjant pentru miri in primul rand dar si pentru invitati!

Fiecare dintre ei sunt si foarte buni entertaineri, acest lucru fiind 100% necesar atunci cand angajezi formatii nunta deoarece vrei ca invitatii tai sa se simta bine si sa comunice cu a ta formatie intr-un  mod placut. Nimeni nu doreste o formatie nunta care nu comunica cu invitatii!

Galerie foto
  • ...