Mihai Trans - Transporturi nationale si internationale de marfa, Bucuresti

Parc auto

Compania noastra se axeaza pe satisfacerea nevoilor clientilor asigurand un transport la timp si in siguranta. De aceea, am fost primul transportator din Romania care a achizitionat primul camion Mega Volvo cu norma de poluare Euro 6, in anul 2013.

 

Tot in acest sens, punem la dipozitie 86 unitati de transport, structurate astfel:

STRUCTURA FLOTA CAMIOANE: 32 camioane VOLVO; 4 camioane DAF; 2 camioane IVECO; 1 camion  RENULT; 1 camion SCANIA.

 

STRUCTURA FLOTA SEMIREMORCI: 6 standard (Schmitz, Krone, Schwarzmuller); 1 Mega Kogel; 22 Mega Schmitz – cu tavan liftabil; 17 Mega Krone – cu tavan liftabi.

 

De asemenea, compania noastra are in plan extinderea parcului propriu cu un numar de 10 camioane VOLVO, incepand cu luna mai 2016. Parcul nostru fiind constituit in majoritate din camioane VOLVO, beneficiaza de asistenta tehnica 24/24 H in cadrul programelor specifice in intreaga Europa. Camioanele noastre sunt specializate si pentru transportul de anvelope.

Pentru siguranta transportului, toate camioanele noastre sunt dotate conform standardelor europene si dispun de setul complet de asigurari.

 

De-a lungul timpului, compania noastra s-a dezvoltat in special pe relatia Romania - Turcia - Romania. Astfel in acest moment detinand un numar de 22 autorizatii CEMT si lunar autorizatii terta tara.

Toate camioanele sunt dotate cu aparatura moderna de monitorizare, astfel incat coordonatorii de transport din cadrul echipei Mihai Trans pot oferi informatii precise despre pozitia masinilor la orice ora. Camioanele sunt urmarite prin GPS (programul DYNAFLEET si LOCALIZAREGRATIS), in acest fel fiind asigurata ruta optima catre destinatie in asa fel incat transportul sa fie in siguranta, iar marfa dumneavoastra sa ajunga la destinatie in timp util.

Suntem prezenti 24/24 H la cerintele clientului, dispeceratul nostru asigurand un suport de comunicare in limbi de circulatie internationala precum: engleza, franceza, spaniola si turca. Toti conducatorii auto sunt dotati cu telefoane in sistem roaming pentru Europa de Vest si Centrala si cu telefoane cu numere proprii Turcia.

 

Servicii de transport Mihai Trans sunt caracterizate de promptitudine, rapiditate, siguranta, tarife si costuri reduse, informare completa si continua.

 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0723.138.003 ; Tel/Fax: 0213309761
B-dul Gheorghe Sincai, Nr. 14, bl 11, ap. 51, Sector 4, Bucuresti
Distribuie