Mirunamed, cabinet recuperare medicala Bucuresti

Aplicare Benzi Kinesiologice

Este o bandă adeziva elastică confectionata din bumbac 100%, fara latex, termosensibila, rezistenta la apa folosită în prevenirea sau tratarea afecţiunilor musculare, articulare sau limfatice. Se foloseste pentru accelerarea procesului de vindecare al ţesuturilor traumatizate într-un mod natural, exercitând o acţiune bio-mecanică asupra corpului uman.

Benzile lipite stimuleaza proprioceptorii, celule sau grupuri de celule sensibile la miscare, presiune sau întindere, care trimit semnale creierului contribuind la coordonarea activitatii musculare si la mentinerea echilibrului si pozitiei corpului.

Kinesio-taping-ul este recomandat in multe afectiuni reumatice, posttraumatice, postoperatorii sau neurologice.

Recomandat in urmatoarele cazuri: tulburari de statica vertebrala (scolioze, cifoze, etc), in afectiuni neurologice, in sechele posttraumatice (fracturi, entorse, luxatii), in cresterea tonusului muscular, posturi patologice (genu varum, genu valgul, picior plat, picior valg sau var, etc).

Efectul Kinesio-taping : scaderea durerii, cresterea tonusului pe musculatura slaba, gradul de mobilitate, stimularea circulatiei, cresterea gradului de mobilitate, modificarea posturii dupa accident vascular cerebral, corectarea posturii in cazuri de scolioze, cifoza, hiperlordoza, etc.

Benzile pot fi purtate pana la 3-5 zile. Durata variaza in functie de zona pe care este aplicata banda.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0799966699; 0773353007; 0751063237
Aleea Campul cu Flori, nr. 3A, bl. M49A, sc. 2, parter, ap. 46,sector 6,
Distribuie