Moloman, Lazar si Asociatii - Casa de Avocatura Bucuresti

Avocat Drept Penal

Asistenta si reprezentare juridica în faza de urmarire penala si în fata instantelor de judecata atât pentru persoane cercetate (suspecti, inculpati) cât si pentru parti civile/vatamate.

Asistenta si reprezentarea privesc o gama larga de acuzatii penale, printre care infractiuni prevazute de Codul Penal (contra persoanei, contra patrimoniului, infractiuni de coruptie si de serviciu, aflate în competenta Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie-Directia Nationala Anticoruptie si a Directiei Generale Anticoruptie din cadrul Ministerului de Interne, contra sigurantei publice, privitoare la regimul rutier), infractiuni prevazute de legi speciale – Legea nr.143/2000 privind traficul de droguri, Legea nr. 78/2000 privind faptele de coruptie, Legea 86/2006 privind Codul Vamal.

Nu în ultimul rând, avem în vedere si infractiunile informatice, prezente din ce in ce mai mult din cauza fenomenului accelerat de digitalizare.

În dreptul procesual penal, apararea priveste deopotriva si persoanele vatamate în urma infractiunilor, activitatea avocatului având ca scop, în acest caz, tragerea la raspundere penala a inculpatului si recuperarea prejudiciului material sau moral suferit ca urmare a infractiunii.

Galerie foto
  • ...