Mobilefix - Reparatii Iphone & Samsung Bucuresti

Inlocuire Display Iphone

Display-ul iPhone-ului dumneavoastra s-a spart,  crapat sau zgariat? MobileFIX va pune la dispozitie servicii complete pentru repararea tuturor modelelor de smartphone din gama Apple. Pentru ca seriozitatea si corectitudinea ne caracterizeaza, am ales sa concepem spatiul MobileFIX pentru a putea lucra in fata clientilor nostri, astfel incat acestia sa se poata convinge de profesionalismul nostru.

In cele mai multe dintre cazuri, display-ul smartphone-ului este prima componenta care are de suferit atunci cand acesta trece prin socuri mecanice. Din fericire, exista o multime de solutii pentru a rezolva astfel de probleme, iar service-ul nostru vi le ofera la un pret fara concurenta.

Indiferent daca telefonul dumneavoastra a cazut pe o suprafata dura, daca l-ati scapat de la inaltime sau daca l-ati lovit si acest lucru a dus la fisurarea ecranului, echipa noastra va garanteaza inlocuirea display-ului in cel mai scurt timp.

De ce sa alegeti serviciile noastre?

  •         Efectuam operatiuni de inlocuire a display-ului pentru orice model de iPhone;
  •         In cadrul service-ului nostru inlocuirea display-ului poate fi realizata pe loc;
  •         Garantam functionarea in conditii optime a dispozitivului in urma procesului de reparare;
  •         Asiguram afisarea imaginii si a culorilor la aceeasi calitate;
  •         Folosim doar materiale de o calitate superioara si oferim componente originale;
  •         Pretul serviciilor pe care vi le punem la dispozitie este unul avantajos.

Va recomandam sa nu incercati operatiunea de inlocuire a display-ului pe cont propriu, intrucat ati putea defecta si alte componente. Asadar, daca va aflati in aceasta situatie, cea mai buna varianta pentru care puteti opta este apelarea la serviciile unui service specializat.

Pentru a afla mai multe detalii referitoare la inlocuirea display-ului pentru orice model de iPhone, va invitam sa ne contactati cu incredere la adresa de e-mail contact@mobilefix.ro sau la numarul de telefon 0747620217.

Galerie foto
  • ...