Moloz-Bucuresti.com - Transport mobila, materiale de constructie, moloz

Debarasare mobila veche

Evacuam Mobila dumneavoastra direct din loucuinta!

Daca doresti sa scapi de mobila invechita de care te lovesti prin casa, noi suntem solutia!

Evacuam deferite obiecte de mobilier, pat, fotoliu, dulap, biblioteca,canapele, dar si electrocasnice.

Ai nevoie de Transport Mobila Veche Bucuresti ? Transport mobilier vechi aflat pe raza Bucuresti, ne ocupam atat de demontatul mobilei cat si de transportul acesteia!

Vine un moment cand ai nevoie de serviciul :Debarasare Mobila Veche Bucuresti, trebuie sa stii ca firma noastra se deplaseaza pentru orice cantitate dar minimul pentru care venim este de 150 lei!

Cand doresc sa isi schimbe mobilierul multi isi pun intrebarea " unde arunc mobila veche " asa ca cel mai util ar fi sa colaborati cu o firma care se ocupa cu asta, asa cum suntem noi, ridicam orice tip de mobilier indiferent de dificultate!

Colectare Saltele , colectam saltelele vechi direct din apartament!

Debarasare Mobila Veche din orice sector al Bucurestiului sau din proximitate.

Colectare Mobila Veche rapid si eficient!

Serviciul Evacuare Mobila Veche vine in ajutorul dvs cu o echipa formata din 3 muncitori care vor demonta mobilierul pentru a fi scos usor din incapere fara a produce neplceri (zgarieturi,lovituri,etc)

Echipa noastra este bine pregatita sa ridice mobilierul din orice incapere, curte, subsol, parter, etaj,pod, etc!

Toate obiectele vor ajunge pe groapa de gunoi, de asta ne ocupam noi, avem contract cu groapa si toate ajung acolo cu masinile noastre de 3.5t!

Daca doriti sa aflati pretul acestui serviciiu nu trebuie decat sa ne contactati si sa ne transmiteti ce aveti de evacuat iar noi va spunem costul,simplu nu?

Galerie foto
  • ...