Master Electroservice - Automatizari usi garaj, Otopeni Ilfov

Serviciile noastre

 Pentru a raspunde cat mai complet cerintelor dumneavoastra, incercam sa tinem cont de faptul ca timpul este un bun foarte pretios pe care este pacat sa il irositi. Pentru acesta masuratorile si evaluarile la fata locului intra in pachetul de servicii pe care noi il oferim. Astfel, veti avea parte de promptitudine si profesionalism, de o solutie adaptata perfect propriilor cerinte sau necesitati, fara a fi nevoie sa fiti specialist în constructii metalice sau automatizari.

 

• Pentru a veni în sprijinul dumneavoastra, va oferim o gama diversificata de piese de schimb pentru toate produsele comercializate. In perioada garantiei orice piesa defecta va fi inlocuita gratuit, înlaturând astfel orice neplaceri cauzate de eventuala deteriorare a anumitor componente.

 

• Orice probleme tehnice intampinate in utilizarea motoarelor Nice sau a usilor de garaj achizitionate de la noi, vor fi rezolvate în cel mai scurt timp si cu profesionalism de catre tehnicienii nostri.

 

• Pe langa produsele si serviciile mentionate pana acum in acest site ce reprezinta principalul obiect de activitate al firmei, asiguram si o serie de servicii complementare, cum sunt:

deschideri porti pietonale cu telecomanda;
aprindere iluminat curte cu telecomanda;
control acces-cititor cu proximitate.

Galerie foto
  • ...