My Universe - Afterschool si gradinita, Bucuresti

Gradinita

Gradinita My Universe pregateste copiii pentru o viata de învatare. Îi ajuta pe copii sa dobândeasca abilitati care îi ajuta sa învete sa citeasca, sa scrie si sa dezvolte abilitati de matematica si stiinta. Lucreaza spre dezvoltarea holistica a mintii, corpului si sufletului – dezvolta domeniul cognitiv, psihomotric si afectiv. Pentru a dezvolta domeniul cognitiv, ne concentram pe limbaj, matematica si gândire stiintifica prin activitati care ajuta la gândirea creativa, rezolvarea problemelor si abilitatile de colaborare pentru formarea echipelor.

Pentru prescolarul tau, nimic nu este imposibil! Îsi deschid lumea si dezvolta prietenii speciale. Împreuna, învata cuvinte noi si îsi formeaza idei noi în fiecare zi.

Prescolarul tau începe sa conecteze litere, sunete si numere, construind abilitati de gândire critica.

Îti învatam copilul cum sa împartaseasca, sa colaboreze, sa gestioneze conflictele si sa exprime sentimentele în mod corespunzator. Îti încurajam copilul sa-si asume riscuri si sa încerce lucruri noi, introducând noi experiente în fiecare zi. Îti stimulam copilul sa puna întrebari si sa rezolve probleme interesante, sa gândeasca independent si sa exploreze lumea din jurul sau.

 
Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0788416164
Str. Costache Negri, Nr. 9-11, sector 5
Distribuie