Nerdvana Romania - Cursuri informatica si robotica

Cursuri informatica Nerdvana

Mai devreme sau mai târziu, cu totii ne lovim de informatica în viata de zi cu zi: la scoala, când urmam un profil real, acasa, când setam un calculator sau chiar pe strada, când comandam online.

Poate ca vrei sa înveti sa faci tu primul tau program sau poate vrei sa faci mai mult decât faci la scoala. Atunci, alatura-te celor care studiaza si aprofundeaza, alaturi de profesorii nostri! Acestia au experienta de peste 10 ani în domeniu si lucreaza cu copiii într-o maniera cât mai accesibila si distractiva.

Cursurile de informatica se desfasoara în modul „tutoring”: grupe de maxim 8 persoane, care au orice nivel de cunostinte. Ele vor avansa individual catre obiectivul lor de învatare. Profesorul va fi cel care sa va adapta pentru fiecare copil în parte. Astfel, nu este nevoie ca nici unul dintre studenti sa astepte pe altul care are un ritm diferit de al sau.

Pentru cei care au cunostinte solide de programare si doresc sa performeze în concursuri sau competitii oferim cercuri de performanta la informatica. Modul de lucru este diferit fata de cursurile în grupe

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0741090404
Splaiul Unirii, nr. 8, Sector 4, Bucuresti
Distribuie