New EDU - Cursuri si meditatii Bucuresti

Prezentare Institutie

Descopera un centru de pregatire actual, unde sinceritatea si dorinta de progres se îmbina armonios, iar educatia se îmbina cu  tehnologia avansata. La NEW EDU, punem în prim plan umanitatea si colaborarea între profesori si elevi, între colegi, între noi si parinti creând un mediu de învatare si colaborare transparent, inovator si prietenos.

Indiferent de locatie, NEW EDU este aici pentru tine! Nu conteaza daca locuiesti în apropierea sediului central sau nu, ne-am asigurat ca serviciile noastre educationale sunt accesibile oricui. Am depus eforturi considerabile pentru a achizitiona cele mai noi tehnologii educationale, care transforma lectiile în experiente dinamice si permit colaborarea în timp real, chiar si la distanta.

Selectarea si pregatirea personalului au fost pasi esentiali în calatoria noastra. Am cautat dascali cu vocatie, nu doar profesori specialisti într-o materie. La NEW EDU, ne concentram pe dezvoltarea caracterului si a motivatiei interne de a învata, iar acest lucru nu a fost usor. Dar, cu perseverenta si dedicare, am reusit sa cream un mediu optim de învatare.

Echipa noastra minunata de profesori, psihopedagogi si parteneri a fost esentiala în dezvoltarea NEW EDU®. Cresterea noastra se datoreaza exclusiv serviciilor pe care le oferim. Împreuna, am implementat filozofia NEW EDU si am creat un mediu bazat pe încredere si sustinere reciproca. Rezultatele sunt evidente – tinerii sunt mult mai motivati si obtin rezultate remarcabile. 

Vino si descopera experienta NEW EDU®, unde tehnologia se îmbina cu umanitatea pentru a-ti oferi o pregatire de exceptie!

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0215554779; 0771187087
Intr. Moneasa, Nr. 4, Sector 1
Distribuie