Newton Bar, Bucuresti

Evenimente,petreceri private private

 

 

Newtonbar – Cocktailbar Bucuresti pentru petreceri private

Newton Bar este barul cunoscut din centrul Bucurestiului, inca din anul 2000, locul in care cele mai memorabile evenimente se petrec, reprezentand o prezenta constanta in viata de noapte a orasului printr-o abordare avangardista a design-ului si a produselor exclusiviste oferite. Construit pe doua nivele, poate sustine toate tipurile de petreceri, gazduind in acelasi timp atat iubitori ai diversitatii de bauturi,cafelei cat si grupuri de prieteni care doresc sa petreaca intr-un mediu privat marcat de o atmosfera unica.

In timp, ne-am dedicat activitatea stilului si spiritului celor care celebreaza viata in cele mai profunde aspecte si sunt in permanenta in cautarea fericirii. Prin multitudinea de decoruri pe care le putem crea am mixat influente unice si inovative din diverse culturi si experiente pe care le-am trait in interiorul localului.

De cate ori nu ne-am dorit sa avem un loc in care sa putem uita de griji, in care doar sa ne relaxam si sa ne distram sau sa savuram o bautura fina si reconfortanta, in timp ce muzica ambientala iti acompaniaza placut si relaxant momentele de fericire alaturi de prieteni.

Tot ce trebuie sa faci e sa iti iei prietenii, iubita, sotia si sa intri in acest loc in care, pentru cateva minute, ore, iti garantam ca iti vom crea o lume doar a ta. Contacteaza-ne pentru rezervare !

In anul 2000 apare in peisajul bucurestean unul din cele mai avangardiste baruri din Romania. Cocktail este cuvantul nostru de baza dar atmosfera face totul. Newton Bar este structurat pe doua nivele, etajul superior conferind atmosfera unei cafenele gata sa se transforme seara intr-un bar in toata puterea cuvantului iar underground-ul se prezinta ca un loc ideal pentru petreceri cu un confort de invidiat, canapelele si scaunele din piele veritabila parca inivitand-ul pe Sir Newton sa participe alaturi de noi la fiecare event.

Cu cel mai bogat meniu de cocktail-uri din Romania, peste 500 la numar, Newton Bar este pregatit sa satisfaca si cele mai exigente gusturi dar si cele mai pretentioase cerinte. Cocktail-uri cu sau fara alcool, cu sau fara lamaie, cu sau fara cafea, clasice sau nu, in numeroase straturi si culori si obligatoriu cu nume originale, experimente ale gravitatiei si retete care se supun legilor fizicii preparate de barmani prietenosi, inventatori de cocktail-uri.

Galerie foto
  • ...