Nord Vest Dental-cabinet stomatologic-Bucuresti

Tratament de canal. Endodontie

Tratamentele endodontice ( asa numitele ”tratamente de canal” sau ”scoaterea nervilor”) au evoluat foarte mult in ultimii 10 ani. Din pacate insa multi pacienti nu stiu cu ce anume se ocupa endodontia si care sunt benefiiciile unui tratament de canal efecutat in cele mai bune conditii.

Prevenirea si tratarea infectiilor de la nivelul radacinii dintilor, extirpari vitale precum si retratamente de canal ale dintilor incorect tratati in antecedente. De ce sa le efectuati in clinica noastra? Pentru ca, pe lânga cei 8 ani de experienta clinica, la Nord Vest Dental acestea sunt realizate la cel mai inalt nivel cu ajutorul aparaturii de ultima performanta (Microscop Zeiss, motor Endodontic Morita, aparat de injectare B&L). Interventia endodontica de aceste fel (sub microscop, prin tratament mecanic rotativ si endometrie) poate face diferenta intre salvarea si extractia dintelui.

Daca tratamentul classic, prin procedura tactila, are o rata de reusita de 50-60%, utilizarea microscopului si a celorlalte sisteme speciale, dublate de interventia unor medici cu experienta in acest domeniu asigura o rata de succes de peste 90%, eliminiand numeroase riscuri ulterioare. De asemenea, beneficiind de un tratament endodontic la microscop, scade si rata necesitatii interventiilor chirurgicale de tipul rezectiilor apicale ulterioare.

Galerie foto
  • ...