OHT Medical Center - Recuperare medicala

Proceduri medicale recuperare

Terapia Shockwave
 
Supranumita si ”terapia durerii”, acest tip de terapie ajuta la tratarea durerilor cronice ale sistemului musculoscheletal prin energie de înalta tensiune.
 
Kinetoterapia
 
„Terapia prin miscare”, parte componenta a medicinei fizice ce contribuie la asigurarea activitatilor motrice normale ale mecanismelor neuromusculare si articulare.
 
Terapie Tecar
 
Una dintre cele mai moderne tratamente în fiziokinetoterapie ce ajuta la ameliorarea instanta a durerii intense, relaxeaza muschii, reducerea edemul si regenereaza tesutul.
 
Terapia Magnetodiaflux
 
Aceasta terapie penetreaza tesuturile si creeaza un câmp magnetic care energizeaza, alcalinizeaza si oxigeneaza tesuturile ajutând la imunitate si vindecare.
 
Terapie cu unde scurte
 
Prin utilizarea efectelor termice locale, aceasta terapie duce la îmbunatatirea metabolismului celular, reduce viscozitatea fluidelor corporale, crete colagenul si stimuleaza circulatia.
 
Terapia Laser
 
Aceasta metoda de fizioterapie utilizeaza emisii de lumina ce contribuie la tratarea leziunilor musculo-scheletice, a conditiilor cronice degenerative si vindeca ranile din organism.
 
Terapia Drenaj Limfatic
 
Drenajul limfatic se bazeaza pe principiul presoterapiei pneumatice prin intermediul caruia se ofera un masaj delicat ce stimuleaza circulatia naturala a limfei prin corp.
 
Terapia cu ultrasunete
 
Aceasta terapie produce un schimb de energie benefic în calmarea durerilor, relaxarea muschilor, diminuarea spasmelor si accelereaza procesul de vindecare inclusiv a fracturilor.
 
Masajul
 
Una dintre cele mai bune metode de relaxare si eliminare a stresului si anxietatii, dar si cu rezultate dovedite în cazul afectiunilor musculo-scheletice sau de alta natura.
 
Electroterapia
 
Utilizeaza diferite forme de curent electric si are efect analgezic, antiedematos, miorelaxant, regleaza circulatia sângelui si ajuta la repararea tesuturilor oase si cartilaginoase.
 
Electrostimularea musculara
 
Reprezinta un procedeu de contractie a musculaturii, obtinuta în mod artificial cu ajutorul impulsurilor electrice ce contribuie la mentinerea si grabirea tonifierii la nivel muscular.
 
Elongatia Vertebrala
 
Este procedura de decompresie temporara a spatiului dintre vertebre în scopul de a le repozitiona corect si are multiple beneficii asupra coloanei vertebrale si a musculaturii de sustinere.
 
Terapia HighTone Power – HiTOP
 
Aceasta terapie moderna utilizeaza curentul electric de amplitudini si frecvente modulate simultan pentru a contribui în ameliorarea diferitelor afectiuni de la nivelul organismului.
 
Crioterapia
 
Aceasta terapie utilizeaza socuri de temperaturi scazute ce ajuta la atenuarea inflamatiilor si la lupta împotriva durerii de la nivelul oaselor si a musculaturii.

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0757745761
Str. Mihai Eminescu, nr. 10, sat Tancabesti, com. Snagov, judetul Ilfov
Distribuie