Europav Design - Pavele si pavaje, Popesti Leordeni / Ilfov

Despre Euro Pav Design

Site-ul www.pavaj-pavele.ro are ca scop informarea clienţilor atât despre serviciile şi produsele oferite de noi, cât şi despere tot ce reprezintă pavajul. O bună informare duce la o bună alegere.

Aici veţi afla totul despre fabrica de pavele, veţi găsi pavaje/ pavele ieftine, montaj pavele profesional şi transport autorizat.

S.C Euro Pav Design S.R.L este cel mai mare producător pavele Bucuresti, astfel îşi permite menţinerea de preţuri pavaje mici.

S.C Euro Pav Design S.R.L furnizează atât pavaje, pavele cât şi dale beton, borduri, jgheaburi, coame, placaje fatade, piatra naturala, ornamente gradina (pitici, fantani, ghivece etc.)

Avem o gamă de modele şi produse variată astfel încât fiecare client să găsească ceea ce i se potriveşte cu adevărat. Pentru pavele curţi producem la comandă o diversitate de modele în mai multe culori: roşu, galben, gri, negru, maro, verde, cafeniu, pentru a se asorta perfect cu casa şi restul curţii dumneavoastră.

Tot din cadrul firmei pavele S.C Euro Pav Design S.R.L  recomandăm şi echipele de montaj pavele. Sunt formate doar din profesionişti, care lucrează cu rapiditate şi seriozitate pentru excelenţa lucrărilor. Fiecare lucrare executată de noi se face remarcată prin bun gust si unicitate. Vă invităm să vizualizaţi portofoliul nostru de lucrări, iar pentru a afla mai multe despre montaj site-ul www.montajpavele.com.

Atât fabrica pavele, cât şi echipele de montaj pavele/ dale/ borduri etc., sunt dotate cu cele mai bune echipamente şi utilaje. În permanenţă ne îmbunătăţim linia de producţie pavele şi echipamentele de montaj, pentru a rămâne ridicaţi la nivelul celor mai exigente cerinţe. Suntem de neîntrecut în acest domeniu.

De asemenea dispunem şi de mijloace de transport special adaptate pentru a duce clientului marfa în cele mai bune condiţii. Ne-am perfecţionat logistica astfel încât să nu depăşim termenele de livrare. Totodată ne corelăm transportul cu montajul pentru a nu fi nevoit clientul să piardă timp.

Dacă aveţi nevoie de sugestii sau sfaturi în materie de pavaje, operatorii noştri de la Call Center vă stau la dispoziţie. Putem trimite designeri specializaţi pe teren pentru a vedea ceea ce vi se potriveşte mai bine cu stilul curţii şi al casei şi a vă da sugestii în materie de alegerea produsului.

Vă las în continuare să vizitaţi site-urile noastre pentru a vă informa cât mai corect despre pavaje şi beneficiile lor şi a vă hotărî ce vi se potriveşte.

 

Galerie foto
  • ...